An Unbiased View of su kaçak tespiti

Wiki Article

Çatlak: Su kaçağı şikayetlerinin bir numaralı nedeni borularda ya da boruların birbirine bağlama yerlerinde hem çevresel etmenlerden hem de zaman aşımına bağlı olarak ortaya çıkabilen çatlaklar bulunmaktadır.

Bu cihazlar, duvarların arkasındaki su birikintilerini veya gizli borulardaki sızıntıları tespit etmede oldukça etkilidir.

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep olacaktır. Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Bu cihazların kullanımları ve alanları birbirinden farklıdır. Firmamızda hizmet sağlayan uzman kadromuz bu cihazların nasıl kullanıldığı hakkında gerekli eğitimi alarak yeterli bilgiye sahiptirler. Bu nedenle ekiplerimiz kısa zaman içerisinde, kırmadan su kaçağının nereden geldiğini rahatlıkla tespit eder ve gereken işlemleri yapar.

Su tesisatı testi en basit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

İstanbul su kaçağı bulma işlemi su tesisatçısı artık eskiden olduğu gibi tahmini kırma yöntemi ile değil teknolojik açıdan gelişmiş cihazlar ile yapılmaktadır.

işini düzgün ve temiz yapan bi kardeşimiz ben gayret memnun kaldım fiyatta da yardımcı oldu sağolsun herkese tavsiye ederim

Bunun için en yakın tesisatçı arayışına girmeniz gerekir. Mr Usta son derece hızlı ve güvenilir hizmet politikası sayesinde sizin bu su tesisatçısı sorunla günler boyunca uğraşguyızı engeller ve hızlı bir şekilde tamir ve bakım işlerini halleder.

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Termal özelliğe sahip olan bu cihazlar, duvar içerisindeki sıcak boruların yaymış olduğu ısıyı tespit eder. Böylece sıcak su borularında su akışının sağlıklı olmadığı ve suyun, dolayısıyla da ısının dağıldığı yerler belirlenir. Termal kameralar, çoğunlukla sıcak su tesisatı için kullanılan bir cihazdır.

Dairenizde su kaçağı olduğu iddaası ile karşı karşıya iseniz ve herhangi bir su kaçak tespiti belirti bulamadıydanız. Deneyeceğiniz 3 kolay advertisementımla su tesisatçısı konutunuzda su sızıntısından emin olabilirsiniz. (Bu teknik bilgi su kaçağının tespit etmek için kullanılmamaktadır.)

Su kaçağı onarımı yapıldıktan sonra tekrar take a look at alınıp başka su kaçağı olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan lawnım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap su kaçağı tespiti da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Report this wiki page